Szállítási módok

 

Futárral történő kiszállítás:

A webáruházunkban megrendelt játékokat a MPL (Magyar Posta Logisztika) segítségével juttatjuk el vásárlóinkhoz. A MPL a csomagokat a feladástól számított, 2-3 munkanapon belül szállítja ki munkaidőben, 9-17 óra között, a megadott szállítási címre. A csomag feladásának napján, a megadott e-mail címre elküldjük a csomagszámot és a csomagadatokat, melynek segítségével csomagját nyomon tudja követni az MPL nyomkövető oldalán. Ezen felül a szállítás napján az MPL egy rövid SMS üzenetet küld Önnek, a szállítás várható időpontjáról.
Fontos, hogy megrendeléskor olyan telefonszámot adjon meg, melyen a futárszolgálat munkatársai elérhetik Önt! Amennyiben az első kézbesítés sikertelen, a futár egy értesítőt hagy a postaládában az újabb kézbesítési kísérlet várható időpontjával. Abban az esetben, ha a kézbesítés másodjára sem sikerül, 5 napig átvehető a helyileg illetékes postán.
 
MPL futárral történő szállítás díja Magyarország egész területén egységesen:
  • utánvétes fizetés esetén  990.- forint
 Külföldre történő szállítást sajnos nem áll módunkban vállalni.
10 000 Ft feletti vásárlás esetén fizetési módtól függetlenül ingyenesen szállítunk házhoz!

Személyes átvétel a gödi áruházunkban:

A webáruházunkban megrendelt játékok átvételére személyesen is van lehetőség gödi áruházunkban.
Áruházunk pontos címe:
2132 Göd, Ady Endre út 104.
Útvonaltervezéshez kattintson a címre.
 
Nyitva tartás:
Hétfő - Péntek: 8-17 óráig
Szombat: ZÁRVA
Vasárnap: ZÁRVA
 
 
Kérjük, amennyiben ezt az átvételi formát választotta, legyen kedves megvárni, amíg kollégáink visszaigazolják Önnek, hogy rendelése átvehető!
A rendelés átvételére a kollégáink által küldött tényleges megrendelés visszaigazolástól számított 8 munkanapig van lehetőség, az ez idő alatt át nem vett rendeléseket töröljük és a termékeket újra értékesítjük.
 
 
Segítségre van szüksége?