Az oldalunkon sütiket használunk a vásárlásodnak megkönnyítése érdekében. A sütik elutasításával és további információkkal kapcsolatban látogasd meg az Adatvédelmi szabályzatunkat.

Elfogadom

Szállítási módok

 

Futárral történő kiszállítás:

A webáruházunkban megrendelt játékokat a GLS (General Logistics Systems Hungary) segítségével juttatjuk el vásárlóinkhoz. A GLS a csomagokat a feladástól számított, 2-3 munkanapon belül szállítja ki munkaidőben, 9-17 óra között, a megadott szállítási címre. A csomag feladásának napján, a megadott e-mail címre elküldjük a csomagszámot és a csomagadatokat, melynek segítségével csomagját nyomon tudja követni az GLS nyomkövető oldalán. Ezen felül a szállítás napján az GLS egy rövid SMS üzenetet küld Önnek, a szállítás várható időpontjáról.
Fontos, hogy megrendeléskor olyan telefonszámot adjon meg, melyen a futárszolgálat munkatársai elérhetik Önt! Amennyiben az első kézbesítés sikertelen, a futár egy értesítő üzenetet küld az újabb kézbesítési kísérlet várható időpontjával. A csomagot háromszor kísérlik meg kézbesíteni.
 
GLS futárral történő szállítás díja Magyarország egész területén egységesen:
  • utánvétes fizetés esetén  990.- forint
  • 10 000 Ft feletti vásárlás esetén fizetési módtól függetlenül ingyenesen szállítunk házhoz!
Október 5-7 között ingyenes szállítási akciót vehet igénybe, értékhatár nélkül!  Ehhez nem kell mást tennie, csak érvényesítse a kosaránál a kuponkódot: SZALLITAS
A díj a rendelés véglegesítésénél kerül levonásra!

 Külföldre történő szállítást sajnos nem áll módunkban vállalni.

Személyes átvétel a gödi áruházunkban:

2132 Göd, Ady Endre út 104.