0
0
0

Szállítási módok

Fontos információ a kiszállításról:

A feltorlódott rendelések miatt jelenleg a kiszállítási idő: 5 munkanap!

Követve a Kormány javaslatait a koronavírus megelőzése érdekében a kiszállító munkatársunk nem lép be az otthonodba. Szeretnénk rendelésedet kiszállítani olyan biztonságosan, ahogyan csak lehetséges. Hogy ez megvalósulhasson és hogy megóvjuk a kiszállító személyzet egészségét is, a futárok mostantól nem fognak tőled aláírást kérni, hanem ezt egy saját egyedi kóddal (CLD) fogják helyettesíteni. (Így elkerülve a személyes kontaktust)


Futárral történő kiszállítás:

A webáruházunkban megrendelt játékokat a GLS (General Logistics Systems Hungary) segítségével juttatjuk el vásárlóinkhoz. A GLS a csomagokat a feladástól számított, 2-3 munkanapon belül szállítja ki munkaidőben, 9-17 óra között, a megadott szállítási címre. A csomag feladásának napján, a megadott e-mail címre elküldjük a csomagszámot és a csomagadatokat, melynek segítségével csomagját nyomon tudja követni az GLS nyomkövető oldalán. Ezen felül a szállítás napján az GLS egy rövid SMS üzenetet küld Önnek, a szállítás várható időpontjáról.
Fontos, hogy megrendeléskor olyan telefonszámot adjon meg, melyen a futárszolgálat munkatársai elérhetik Önt! Amennyiben az első kézbesítés sikertelen, a futár egy értesítő üzenetet küld az újabb kézbesítési kísérlet várható időpontjával. A csomagot háromszor kísérlik meg kézbesíteni.
 
GLS futárral történő szállítás díja Magyarország egész területén egységesen:
  • utnvétes fizetés esetén  1990.- forint
  • 10 000 Ft feletti vásárlás esetén fizetési módtól függetlenül ingyenesen szállítunk házhoz!
Külföldre történő szállítást sajnos nem áll módunkban vállalni.Személyes átvétel a gödi áruházunkban:

Hétfőtől - Péntekig: 8:00 és 17:00 között. Az új kormányrendelet szerint: 8:00-15:00-ig

Cím: 2132 Göd, Ady Endre út 104.