0
0
0

Okos gyurma UV-aktív, fehér

  • Okos gyurma UV-aktív, fehér
Elfogyott :(
Típus:
PA-170802-F
Gyártó:
Okos gyurma
2.435Ft 730Ft ÁFA-val

1.705Ft-ot megtakarít

Szórakozz és tedd próbára kreativitásod ezzel a különleges anyagú Okos gyurmával! Az Okos gyurma egy új típusú modellező anyag, amely alapanyaga eltér a hagyományos gumitól. Fő összetevője a szilikon, ezáltal több különböző anyag fizikai tulajdonságait is ötvözi.

A massza szinte mindenre képes, amit csak el tudsz képzelni:
- Nyúlik, mint a rágógumi.
- Pattan, mint a labda.
- Szakad, mint a papír.
- UV-fény hatására megváltoztatja a színét.

A gyurma metálszínekben csillogó, mágneses, UV-aktív, valamint sötétben világító változatai mellett több színben is elérhető.

Az UV-aktív Okos gyurmával igazi átváltozásban lehet részed, ugyanis az alaptulajdonságain felül az UV-fény hatására misztikusan változtatja a színét, akár egy kaméleon. Világíts és rajzolj az UV-fénnyel a gyurmára kedved szerint, s figyeld, ahogy a massza a fény hatására elszíneződik!

Az Okos gyurma a szórakozás mellett fejleszti a kézügyességet, a kreativitást, valamint stresszoldó hatással is bír.

A gyurma praktikus fém tengelyében tárolva nem koszolódik és nem szárad ki, ezáltal sokáig élvezheted a massza nyújtotta mókázás élményét. Élénk fehér színe vidámságot sugároz. Az Okos gyurma súlya 80 gramm. A csomagolás mérete: 3 x 7,2 x 10,8 cm. A gyurmával való játék a gyermekek számára biztonságos, hiszen a massza méreganyag-mentes. A massza nem hagy foltot az asztalon, viszont a textil felületeknek árthat, ezért soha ne hagyd őrizetlenül a kanapén vagy a fotelben! 3 éves kortól ajánlott.

Árukereső.hu

Akciós termékek

Megtekintett termékek

Okos gyurma UV-aktív, fehér

Elfogyott :(

-70%