Az oldalunkon sütiket használunk a vásárlásodnak megkönnyítése érdekében. A sütik elutasításával és további információkkal kapcsolatban látogasd meg az Adatvédelmi szabályzatunkat.

Elfogadom

Teddy Macis hintaló üléssel, hanggal

  • Teddy Macis hintaló üléssel, hanggal
Szállítás:
Raktáron
Típus:
SH.GW-TED
Gyártó:
Fortune
16.990Ft 15.290FtÁFA-val

1.700Ft-ot megtakarít


Teddy macis hintaló üléssel és hanggal. A hintaló egy régebbi klasszikus játék, amely már a dédszüleidet is szórakoztatta. A múlt században évtizedekig nagy népszerűségnek örvendett, nem véletlenül, hiszen számos szerepjátékra ad lehetőséget. A játék egy macis formájú hintaló fotel, amely háttámlával és kapaszkodókkal van felszerelve. A maci fülét megnyomva galoppozó, vágtató hangot is ki tud adni magából, ezzel még nagyobb élménnyé téve a játékot. A szerepjátékok számos fejlesztésre adnak lehetőséget. Játék közben fejlődik a kreativitás, a képzelőerő, elősegítik a szociális, értelmi, valamint érzelmi fejlődést, s tökéletesek arra, hogy a gyerekek olyan szerepeket próbáljanak ki, amelyekkel csak a képzeletükben vagy felnőtt korban fognak találkozni. A hintaló mindezek mellett fejleszti a mozgáskoordinációt és az egyensúlyérzéket is. A maci élénk kék, fehér és barna színei vidámságot sugároznak.

Anyaga szőrme és fa. A hintaló mérete: 60 x 34 x 48 cm. Ülésmagassága: 24 cm. A termék súlya 3 kg. A játék maximális terhelhetősége 30 kg. 1 éves kortól ajánlott.

Akciós termékek

Megtekintett termékek