0
0
0

Rolly Farmtrac Deutz Agrotron TTV Warrior traktor

Elérhető
Típus:
RO-710348
Gyártó:
Rolly Toys
63.990Ft ÁFA-val

Ülj a Rolly Farmtrac Deutz Agrotron TTV Warrior traktor kormánya mögé és kezdődjön a kerti munka! A Rolly Farmtrac Deutz Agrotron TTV Warrior traktor kiváló minőségű anyagokból készült, valósághű kialakítású lábbal hajtós munkagép. A jármű a munkagépek között nagy méretűnek számít. Kerekei strapabíró, kopásálló, erős műanyagból készültek, jól bírják az aktív használatot is. A jármű kerekei gumiborítással vannak ellátva, amely kialakításnak köszönhetően a játék munkagép használata kényelmes és zajtalan. Kényelmes, állítható ülése megkönnyíti a mozgást és a vezetés maximális biztonságát nyújtja. A Rolly Toys traktor belső, fedett lánchajtással működik, amely tartós fémből készült. A jármű pedálos kivitelének köszönhetően erősíti az állóképességet, a nagy kerekekkel egyenetlen terepen is könnyen lehet közlekedni. A traktor motorházteteje felnyitható. A Rolly Toys traktor egy homlokrakodóval is fel van szerelve, amely segítségével homokot, kavicsokat vagy akár kedvenc játékaidat is megemelheted és szállíthatod, ám ha nincs rá szükséged, a homlokrakodó egy könnyű mozdulattal le is szerelhető. Élénk sárga, szürke és fekete színei eleganciát és erőt sugároznak. A traktor mérete: 146 x 52,5 x 77 cm.

Anyaga műanyag. Anyagának köszönhetően a jármű könnyen tisztítható. 3-8 éves korig ajánlott. A termék súlya 14,7 kg. A járgány maximális terhelhetősége 35 kg. Strapabíró kialakításának köszönhetően a traktort családi és közületi használatra is ajánljuk. A traktor nem használható közutakon, parkolókban és meredek emelkedőkön. A munkagép bizonyos szintű összeszerelést igényel, amelyhez összeszerelési útmutatót, valamint a szerszámokon kívül minden kiegészítőt tartalmaz a csomagolás.

A járműre 3 éves gyártói garanciát biztosítunk. További információkért kattintson ide: https://jatekcsillag.hu/Rolly-Toys-gyermek-jarmuvek


Árukereső.hu

Akciós termékek

Megtekintett termékek