Az oldalunkon sütiket használunk a vásárlásodnak megkönnyítése érdekében. A sütik elutasításával és további információkkal kapcsolatban látogasd meg az Adatvédelmi szabályzatunkat.

Elfogadom

Piros fedeles tricikli

  • Piros fedeles tricikli
Elérhető
Típus:
TRI-B33-P
Gyártó:
Belföldi termék
16.990Ft ÁFA-val

Kedves Vásárlónk!
A triciklik szállítási ideje átmenetileg: 5-7 munkanap! A beérkezett nagyobb rendelésszám miatt lassabb a megrendelések feldolgozása. Szereletlen állapotban továbbra is biztosítani tudjuk az 1-2 munkanapos szállítási időt.
Köszönjük a megértésüket!

Tekerj a szabadban ezzel a Piros fedeles triciklivel! A Piros fedeles tricikli egy sportos formatervezésű, fémből készült kerékpár. Masszív kerekei és kényelmes ülése megkönnyítik a mozgást és a vezetés maximális biztonságát nyújtják. A jármű széles kerekeivel könnyedén tudsz a nehezebb terepen is haladni, és miközben hajtod a járgányt, erősödnek a lábaid is. A nagyobb biztonság érdekében a jármű biztonsági kerettel és állítható napellenzővel, a fergetegesebb móka kedvéért pedig csengővel is fel van szerelve. A járgány ergonomikus kialakítású, puha szivacs borítású szülőkarral van ellátva, amely három magassági pozícióba is állítható, ezáltal igazodva a felnőtt magasságához. A tricikli hátsó kosárral is rendelkezik, amelyben játékot, kavicsokat, vagy akár kedvenc kisjátékaidat is szállíthatod. A járművet családi használatra ajánljuk. A kerékpár nem használható közutakon, parkolókban és meredek emelkedőkön. Pattanj fel járgányodra, és hajtsd magad a szabadban játszva!

A tricikli anyaga fém, a kerekek anyaga gumi és műanyag. A termék súlya 6,7 kg. A tricikli mérete: 105 x 50 x 101 cm. Élénk piros és fekete színei vidámságot sugároznak. A járgány maximális terhelhetősége 20 kg. 2-4 éves kor között ajánlott.

Az összeszerelt triciklik szállítási ideje 3-4 munkanap, szereletlen állapotban 1-2 munkanapon belül szállítjuk. Amennyiben szereletlenül rendelné meg a triciklit, kérjük, hogy azt megjegyzésben jelezze felénk. A csomagolás összeszerelési útmutatót tartalmaz.


Akciós termékek

Megtekintett termékek