Az oldalunkon sütiket használunk a vásárlásodnak megkönnyítése érdekében. A sütik elutasításával és további információkkal kapcsolatban látogasd meg az Adatvédelmi szabályzatunkat.

Elfogadom

Educa Az élet puzzle, 3000 darabos

  • Educa Az élet puzzle, 3000 darabos
Szállítás:
Raktáron
Típus:
E17132
Gyártó:
Educa
7.190Ft 6.110FtÁFA-val

1.080Ft-ot megtakarít


Illeszd össze a puzzle darabokat és gyönyörködj a házat, világítótornyot, állatokat, hegyeket, szivárványt, hőlégballonokat, vitorláshajókat, valamint a világegyetemet ábrázoló képben! A puzzle az egyik legnépszerűbb játék, kicsik és nagyok számára egyaránt izgalmas és szórakoztató időtöltés, amelyet szinte lehetetlen megunni. A kirakó kiválóan fejleszti a memóriát, a finommotorikus képességeket, a megfigyelő- és a koncentrációs képességet, valamint türelemre és kitartásra is tanít. Az élet puzzle 3000 darabos kirakó. A kirakott kép részletgazdag, élénk színvilágú alkotás, amely szép dísze lehet bármely szobának.

A puzzle csomagolási mérete: 46 x 32 x 6 cm. A kirakó kirakott mérete: 144 x 68 cm. 12 éves kortól ajánlott. Az Educa egyedülálló módon, a vevő kérésére pótolja az esetlegesen hiányzó vagy a kirakás közben megsérült puzzle darabokat.

Akciós termékek

Megtekintett termékek